21 Ağustos 2012 Salı

Vampir Avcısı: Abraham Lincoln


50 yaşındaki adamın trenden trene reflexe dayalı 2 metre atlayışı göz dolduruyordu. Eline kaç kere silah aldığı bilinmeyen bir kadın rahatça headshot yapabiliyor. Ama tabi farklı filmdi. Blade de böyleydi. Adam herkesi doğradı. Sürüyle intikam filmi var böyle. Ama filmin farklı kuzey güney savaşıyla bağdaştırılmasıydı. Abe Lincoln çok iyi bir lider hatta efsane bir liderdir ama baya Amerikanları yücelten bir filmdi. Gerçi özgürlük mücadeleleri yücedir. Replikler ve müzikler hayran bırakıcıydı. Yönetmenlik çok başarılıydı. Aksiyon sahneleri dışında bile yönetmenin kalitesi belliydi. 5-6 kere hoplatıyor insanı. Vampirleri ilk defa bu filmde görünmez olduğunu öğrendik. Mary çook güzeldi. Yaşlanma tekniğine geleyim. Sadece Abe yaşlanmıştı. Mary ve Will ben yaşlandıklarını düşünmüyorum. Pürüzsüz yüzler.. Karakterleri seveceksiniz. Filmi seveceksiniz.
Film Hakkında Bir Kaç Yorum
Yorum1
Burada film izlemeyi bilen yok galiba bütün amatörler gitmiş film izlemeye zekaları yetmemiş gelmiş burada film'i kötülüyor.Lincoln neden kendini devlet işlerine verdiği filmde söyleniyor tabi bu arada salak işler yapmıyor olsaydın duyardın."Bugün şunu anladım kelimeler bir kılıçtan daha keskin" Adam vampir avcılığını bırakmıyor sadece kendi öldürmüyor.Güney ile savaşa giriyor vampirleri öldürmek için fantastik bir film bu gerçekten film izlemeyi öğren baya film seyret öyle yorum yap.
Yorum2
Filmden bekleneni alacaksınız hiç çekinmeden gidin derim;Eğer tren sahnesinde fazla abartıya kaçılmasaydı ve baş vampirle yapılan kapışma oldu bittiye getirilmeyip çok daha iyi bir döğüş kurgusuyla verilmiş olsaydı gelmiş geçmiş en iyi bir vampir klasiklerinden birisi olabilirdi.Propaganda olayına gelince evet filmde oldukça incil ve abd propagandası var ve adamlar bunu yapıcaklar biz olsak biz de yaparız..Ortadoğuda yaşayan bizler boş boş işlerle takıntılarla vakit ve ömür harcarken malesef batı bilimde ve sanatta çok çok ileriye gitti ve artık çağımızın gerçek silahı da bu olduğuna göre bunu kullanarak tüm dünyaya hertürlü propagandasını haklı olarak yapacak hoşunuza gitmiyorsa neden basit bir ağrı kesici ilacı bile insanlığa kazandıramamışım diye kendinize sorun!
Yorum3
Görüşüne saygı duyuyorum ama aynı zamanda katılmıyorum.filmdeki başroldeki oyuncuya yakışıklı değil demişssin ama önemli olan yakışıklı olması değil oyunculuğudur.Çok yakışıklı yada çok güzel oyuncuların hepsi kaliteli oyuncuda değildir.ayrıca filme bir puan vermek emeğe biraz saygısızlık bence .Sen hayatında hiç bir paunlık film izlememişsin.Sen alacakaranklık serisini izle.o tam sana göre yorumlarından en azından bunu anladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder